Advertisement

Sicilian island fascinated by its nature

Sicilian island fascinated by its nature #Siciliya #Italy #Roma
#Photo To Video #Etna

Sicilian island fascinated by its nature
Sicily island, which is the biggest island of the Mediterranean and hosting Etna, one of the most active volcanoes of Europe, attracts attention with its mafia history.
Sicily is the largest island in the Mediterranean. The island, with an area of ​​25,426 square kilometers, is located in the southernmost part of Italy.
Home to important historical cities and towns such as Palermo, Catania, Syracusa, Taormina, Sicily is located on a heritage site.
Etna, which is the highest active volcano in Europe and has a height of 3323 meters, is also on the island of Sicily.
Stromboli is another active volcano on the island.
The Alcantara river and canyon are just some of the magnificent natural beauty of the island.
Although it is a less developed place compared to other regions of Italy, Sicily draws attention with its rich natural and historical beauties.
After Sicily, when the Elymians from the Aegean (Ege see) started to settle down, it hosted many different communities.
It is possible to find traces of all these cultures in the region, which has Roman, Greek, Norman, Arab and Italian domination.
Sicily, which continued to exist as an independent kingdom in history, was included in this union with the unity of Italy in the 19th century.
 Summers are extremely hot on the island where the Mediterranean climate is dominant.
According to the measurements of the regional meteorological directorate, the highest temperature recorded on the island is 49 degrees.
__________________________________________________________________________________
Doğasıyla büyüleyen Sicilya adası
Akdenizin en büyük adası olan ve Avrupa'nın en etkin yanardağlarından Etna'ya ev sahipliği yapan Sicilya adası, mafya tarihi ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Sicilya, Akdeniz'in en büyük adası olma özelliği taşıyor. 25.426 kilometrekarelik yüzölçümüne sahip olan ada, İtalya'nın en güneyinde yer alır.
Palermo, Catania, Syracusa, Taormina gibi önemli tarihi kent ve kasabalara ev sahipliği yapan Sicilya, bir krallık mirası üzerinde yer alıyor.
Avrupa'nın en yüksek aktif yanardağı olan ve 3323 metre yüksekliğe sahip Etna da Sicilya adasındadır.
Stromboli, adadaki bir diğer aktif yanardağdır.
Alcantara nehri ve kanyonu adanın muhteşem doğal güzelliklerinden sadece birkaçıdır.
İtalya'nın diğer bölgelerine göre daha az gelişmiş bir yer olsa da Sicilya zengin doğa ve tarihi güzellikleriyle dikkat çeker.
Ege'den gelen Elymianların ilk olarak yerleşmeye başladığı Sicilya sonrasında da çok sayıda farklı topluluğa ev sahipliği yaptı.
Roma, Yunan, Norman, Arap ve İtalyan hakimiyeti yaşayan bölgede tüm bu kültürlere ait izlere rastlamak mümkündür.
Tarihte bağımsız bir krallık olarak da varlığını sürdüren Sicilya, 19. yüzyılda İtalya'nın birliğini sağlamasıyla bu birliğin içinde yer aldı
Akdeniz ikliminin hakim olduğu adada yazlar aşırı sıcak geçer.
Bölge meteoroloji müdürlüğünün ölçümlerine göre adada kaydedilen en yüksek sıcaklık 49 derece.
______________________________________________________________________________
Сицилийский остров очарован своей природой
Остров Сицилия, который является крупнейшим островом Средиземноморья и в котором находится Этна, один из самых активных вулканов Европы, привлекает внимание своей историей мафии.
Сицилия - самый большой остров Средиземноморья. Остров, площадью 25 426 квадратных километров, расположен в самой южной части Италии.
Дом для важных исторических городов и поселков, таких как Палермо, Катания, Сиракузы, Таормина, Сицилия находится на месте наследия.
Этна, самый высокий действующий вулкан в Европе и высотой 3323 метра, также находится на острове Сицилия.
Стромболи - еще один действующий вулкан на острове.
Река Алькантара и каньон - это лишь некоторые из великолепных природных красот острова.
Хотя это менее развитое место по сравнению с другими регионами Италии, Сицилия привлекает внимание своими богатыми природными и историческими красотами.
После Сицилии, когда элимийцы из Эгейского моря начали расселяться, в нем было много разных общин.
Можно найти следы всех этих культур в регионе, который имеет римское, греческое, норманнское, арабское и итальянское господство.
Сицилия, которая продолжала существовать как независимое королевство в истории, была включена в этот союз с единством Италии в 19 веке.
 Лето очень жаркое на острове, где преобладает средиземноморский климат.
Согласно измерениям регионального метеорологического управления, самая высокая температура, зарегистрированная на острове, составляет 49 градусов.

samsung,iPhone,DxO,One,SAMSUNG,FACEBOOK,windows,skype,3d,HD,music,Evrika,channel,Life,Technology,Game,Avto,Genessis,Comedy,Chanel,youtube,Youtube,YOU,TUBE,google,twitter,facebook,instagram,İphone,Siciliya,Roma,Italy,Italya,Etna,vulkan,mafiya,

Post a Comment

0 Comments