*설정에서 영어 자막을 켜고 끌 수 있습니다
*You can turn English subtitles on and off in Setup.
*설정에서 품질 1080p로 설정하시면 좀 더 좋은 화질로 시청하실 수 있습니다
*If you set the setting to 1080p quality, you can watch it with better quality.
*레시피 (시트 1장 레시피입니다)
* Recipe (This is a sheet 1 recipe)
중력분 All purpose flour 120g
코코아 파우더 Cocoa powder 50g
설탕 Sugar 200g
식물성 오일 Vegetable oil 10g
버터 Butter 30g
베이킹 소다 Baking soda 2g
베이킹 파우더 Baking powder 2g
소금 Salt 2g
실온 계란 A room-temperature egg 60g
바닐라 익스트랙 Vanilla extract 3g
실온 우유 Room temperature milk 110g
70도 정도 끓인 물 Water boiled at about 70 degrees 100g
*가나슈 Ganache
다크 커버춰 Dark chocolate 300g
생크림 Whipped cream 225g
*오븐 온도 (제가 사용하는 오븐 기준: 위즈웰)
170도 20분 예열
165도 40~45분 굽기
(오븐마다 온도가 다르니 사용하시는 오븐 온도에 맞추세요~)
*Oven Temperature (My standard for ovens: Wiswell)
170 degrees 20 minutes warm-up
Bake 165 degrees for 40 to 45 minutes
(Each oven has a different temperature, so adjust to the oven temperature you use.)
*이 영상을 2차 편집하거나 재업로드 및 무단 도용하는 것을 금지합니다.
*Prevents secondary editing, reloading, and unauthorized theft of this image.
#Chocolatecake#Homebaking#위즈웰오븐
0 Comments